top of page
P1933861.JPG

BORBÉLY TANFOLYAM

Sziasztok Pálmány Norbi vagyok, 11 éve vagyok fodrász 8 év foglalkozom kimondottan borbélykodással. 2x megnyertem az ország hajtetoválója címet. Számos tapasztalt aktív borbély van a szakmában, akik az én kezem alatt cseperedtek fel és most saját üzlet-tulajdonosok. Számomra fontos hogy aki tőlem tanul az összes fortélyt, szakmai fogást elsajátítsa tőlem. Ha szeretnél egy igazán tapasztalt mesterborbélytól tanulni, akkor itt a helyed a Barber King Akadémián. Gyere, tanulj és legyél profi borbély!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

A tanfolyam menete

A tanfolyam elején elméleti oktatás történik, ahol megismerkedhetsz az alapokkal. Az elméleti és gyakorlati szakasz egyaránt egy borbély szalonban történik annak érdekében, hogy hasznos, tapasztalati úton megszerzett tudást szerezz. Az alapok elsajátítása után következik a gyakorlati képzés. 

A gyakorlati oktatás során megtanulsz mindent, ami elindít a borbély szakmában. A hajvágáson túl borotválás, festés és egyedi hajtetoválást is tanulhatsz profi szakemberektől. Az oktatás teljes időtartama minimum 4 hónap. Hetente 3 alkalommal 8 órában folyik az oktatás, melynek teljesítésével vizsgával zárul a tanfolyam. Az időpontokat előre egyeztetjük annak érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban tudj járni a képzésre. Sikeres vizsgát követően elismert, okleveles képesítést szerezhetsz, amely lehetővé teszi számodra, hogy elinduljon a fodrász/borbély szakmai karriered.

A tanfolyam ára:  120.000 Forint / hónap

Jelentkezés

Várjuk jelentkezésed, legyél igazi Borbély!

+36 30 134 9173

bottom of page