BarberKingHungary

Borbélyaink

Team Image

Norbi

A Barber King alapítója és vezetője

Sziasztok Norcsi vagyok a Barber King vezetője és alapítója. A legfontosabb számomra,hogy mindenki a csapatban profi és kiváló munkát végezzen. Nagyon szeretem a munkám és bízom benne, hogy ti is elégedettek vagytok a munkánkkal!

Team Image

Sanyika

borbély

Sziasztok, Sanyika vagyok. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen a hobbim egyben a hivatásom is.Letisztult vagy extrém hajat szeretnél? Keress és bízd rám a pacekot! Garantáltan elégedetten távozol. 

Team Image

Tomi

borbély

Sziasztok,Tomi vagyok, 2013 óta foglalkozom hajvágással! Ez a munkám és a hobbim egyben, ugyanis imádom amit csinálok, Minden nap tanulok valami újat és minden nap törekszem arra, hogy egyre jobb és jobb legyek. Ha egy precíz, szakképzett borbélyt keresel, akkor jelentkezz bátran! Úriemberként fogsz kilépni a szalonból!

Team Image

Patrik

borbély

Patrik vagyok, 2013 óta a borbély szakmában utazom, az átmenetek a gyengéim és imádom a munkám! Várok minden kedves régi és új vendégem a Barber King Barber shopban!

Team Image

Gabika

borbély

Gabika vagyok, fiatal de magabiztos és csak kiváló munkákat adok ki a kezemből! Imádom a szakállfestést a 0-s átmenetet és a borbély szakmát! Gyere el és nem fogsz csalódni!

Team Image

Olivér

borbély

Olivér vagyok.